Търсене за продажба на офис сгради в Стара Загора

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Търсене за продажба на офис сгради в Стара Загора

продажба на офис сгради в стара загораРазнообразни предложения за продажба на офис сгради в Стара Загора

На пазара за недвижими имоти има много и разнообразни предложения за продажба на офис сгради в Стара Загора. През последните години градът се оформи като важен център на енергетиката, леката промишленост и университетското образование, който привлича хора и инвестиции от цялата страна. Тук се предлагат много административни услуги, функционират клонове на различни банки. Динамиката на самия пазар за недвижими имоти налага необходимост от взаимодействие между нотариуси, юридически и счетоводни кантори, банки и други институции. При съвременните условия все повече хора се насочват към инвестиции в недвижими имоти, които могат да са и с тежести. Това е така, защото нивото на правните и административни услуги е относително високо. В момента в Стара Загора се предлагат за продажба хотели, административни сгради или етажи от тях, както и помещения от такива сгради, подходящи за офиси.
 

Продажба на офис сгради в Стара Загора от агенция

Агенциите за недвижими имоти имат отдели, които се занимават с продажба конкретно на офис сгради или на етажи от тях. Най-високи са цените на имотите в идеалния център, следвани от тези в широк център и в близост до големи търговски центрове и важни учреждения. Брокерите правят анализ на пазара и уточняват цената заедно със собственика и му предлагат конкретен подход при търсене на подходящ купувач. Тъй като се цели получаване на възможно най-високата цена, понякога се налага да се изчака, като се проследи динамиката на пазара през различните периоди от годината.
 

Продажба на офис сграда в Стара Загора от собственик

Самите собственици на имоти все по-често не виждат причина да се обръщат за съдействие към агенция, когато решат да продават. Основната причина е, че част от тях желаят да си спестят високите комисионни такси за посредничество. В случай, че са добре ориентирани в пазара за недвижими имоти и имат предходен опит с изготвяне на документация и изповядване на сделка, те сравнително лесно се свързват с подходящия кандидат за купувач и уговарят условията, свързани с покупко-продажбата.
 

Продажба на офис сграда в Стара Загора от строител

Продажбата на офис сграда изисква на първо място откриване на подходящ купувач, тъй като този тип сделки обикновено са с много висока цена. Все повече строители обаче се насочват към изграждане на луксозни сгради с модерна архитектура, подходящи за бизнес и административна дейност. Част тези сгради или целите сгради те предлагат за продажба.

Намерете изгодни оферти за продажба на офис сгради в Стара Загора на: http://www.domaza.bg/продажба_на_офис_сгради_в_стара_загора/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 2

Цена
от 85 474 лв.
до 240 923 лв.

Цена
от 99 284 лв.

Цена
от 99 980 лв.

Цена
от 83 818 лв.

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 69 147 лв.
до 190 630 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт