Обзавеждане на апартаменти и къщи

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Тип
Обзавеждане на апартаменти и къщи
Обзавеждане на апартаменти и къщи В зависимост от степента на завършеност на закупувания обект, ние сме готови да предложим на нашите клиенти помощ при организиране на довършителните работи и обзавеждането.
 
Новопостроените обекти се предават в 3 различни степенина завършеност:
  • Степен за завършеност „по БДС“ (Български държавен стандарт): подове изпълнени на циментова замазка, стени - на шпакловка.
 
  • Степен на завършеност „До ключ“. Обикновено, стени - боядисани с латексна боя; подове – от ламиниран паркет или теракот; оборудвана баня със санитарна техника, смесители, душ кабина; изпълнена електрическа инсталация. Възможно е и наличието на кухненско обзавеждане, един или няколко климатика, бойлер.
 
  • Обзаведен апартамент (понякога с техника и други дребни битови принадлежности)
 
В случай, че клиент е избрал обект със степен на завършеност „по БДС“, ние сме готови да предложим дизайнерски услуги за проектиране на интериорен дизайн, а след това и изпълнители, които да изпълнят проекта. Това дава възможност на клиентите да проектират и реализират истинска индивидуална атмосфера в своето жилище. От името на клиента ние следим за покупката на материалите, строително-ремонтните работи и предоставяме съответните отчети.

За апартаментите със степен на завършеност „До ключ“ следващата стъпка е тяхното обзавеждане. И тук, клиентът разполага с две възможности: да избере някой от готовите пакети обзавеждане или да побере обзавеждане по свой собствен избор. Нашите специалисти предлагат на клиентите богато разнообразие от готови пакети, но могат да помогнат и при индивидуалния подбор на мебели (с каталози на производители на мебели или обиколка на мебелни магазини). По същият начин може да се организира и избора на битовата техника.

Ако обектът, предизвикал интереса на клиента е частна къща, то тук спектърът от услуги по обзавеждането е много по-обширен. Например, с наша помощ клиентът може да поръча изграждането на басейн или гараж в имота, както и да организира благоустройството и поддръжката на градината.
 
С една дума, всяко желание на клиента може да бъде изпълнено с помощта на нашите сътрудници!
 
Първо, пакетът обзавеждане включва най-необходимите мебели точно за студио. Тоест, ако поръчате пакет, бъдете сигурни, че всичко най-важно ще присъства във Вашият апартамент.
 
Второ, пакетите обзавеждане се проектират от професионални дизайнери, което гарантира хармония от цветове, материи и модели.
 
Трето, пакетът обзавеждане се разработва, за да служи като отправна точка. По-нататък, ние преминаваме към работа конкретно по Вашето студио. Нашите дизайнери проверяват още веднъж как би изглеждало обзавеждането предвид площта и особеностите на студиото. Те ще Ви посъветват, в случай, че нещо не се вписва или съчетава добре с останалите мебели и ще Ви предложат разумна алтернатива.
 
Всеки пакет обзавеждане е проектиран, така че да съответства на размерите и разпределението точно на Вашия апартамент!
 
И последно. Поръчвайки обзавеждането, ние следим за срока на неговата изработка и своевременния монтаж на място!
 
Ако имате въпроси, обърнете се към нашите консултанти и ще получите по-подробна информация!