Приципи на работа

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Тип
Приципи на работа
1. Честност
 

Ние вярваме, че най-добрата реклама – това са доволните от нашата работа клиента! Затова се стремим да бъдем максимално честни и открити спрямо нашите клиенти. Всички сделки, извършвани чрез нашата компания са абсолютно прозрачни. Ние работим само с обекти на недвижимата собственост, които са преминали предварително проучване и юридическа проверка. А помагайки на нашите клиенти да вземат решение относно покупката, ние ги запознаваме с официалните документите за всеки обект.
 
2. Професионализъм
 
Нашите консултанти са компетентни по всички въпроси, които могат да представляват интерес за клиентите, те се осведомяват редовно за промените и непрекъснато развиват професионалните си умения. Ние знаем всичко за недвижимата собственост, за спецификата по отношение на покупките от чуждестранни граждани. Нашите висококвалифицирани юристи предоставят на клиентите професионални съвети и консултации в хода на сделката и следват за изменения в законодателството. Така, ние разполагаме с най-актуалната информация и сме готови да я споделим с Вас! 
 
3. Индивидуален подход към всеки клиент
 
Всички наши клиенти са уникални по своя характер и препочитания. Някои търсят недвижим имот за активен туризъм, а други – за да заживеят в него след пенсиониране. Някои си мечтаят за "къщичка на село", а други – за разкошна вила. Затова в работата си, ние подхождаме към всеки клиент индивидуално, като отчитаме неговите специфични желания и потребности.
 
4. Пълен спектър от услуги
 
На всеки етап, нашите клиенти се нуждаят от различни професионални услуги. Първоначално – от консултация, организиране на опознавателно посещение, оглед на недвижими имоти. След това – от откриване на банкова сметка, подготовка за нотариалното прехвърляне на собствеността, последваща регистрация на сделката в компетентните държавни служби. В процеса на експлоатация на имота, клиентите се обръщат към нас за помощ при поддръжката на имота или за отдаването му под наем. Освен всичко това, ние сме готови да Ви съдействаме и по всякакви други въпроси, като например: покупка и наемане на автомобил; интериорен дизайн, ремонт и обзавеждане; откриване на фирма и последващо обслужване. Така, че разчитайте на нас и не се притеснявайте да потърсите помощта ни!
 
5. Отговорност
 
Веднага щом избере да работи с нашата компания, всеки клиент получава личен консултант, който го съпровожда от момента, в който е заявил своя интерес към недвижимия имот до момента, в който встъпи във владение и започне да го ползва. Консултантът не просто предоставя информация и предлага обекти. Той е длъжен да Ви дава съвет и оказва помощ във всяка ситуация. Ето защо, независимо какви въпроси възникнат пред Вас, винаги има към кого да се обърнете!