Ръст в търсенето на магазини в София

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Ръст в търсенето на магазини в София

Магазини в СофияВисок инвестиционен интерес към офертите за магазини в София

Доходността, която може да донесе търговски обект отдаван под наем, привлича хора със добри финансови възможности. Те са на ясно, че държейки парите си в банка, не могат да разчитат на добри лихвени проценти, а и инфлацията е такава, че по-скоро стопява спестяванията им. Знаят, че в сектора на имотите могат да разчитат на повече – да си подсигурят една добра годишна доходност и - ако имотът е правилно подбран, цената му с времето ще расте. Това е една от причините предлаганите за продан магазини в София да се радват на внимание. Другата е, че в някои части на големия град вариантите не достигат, а търговци искат да се разположат в именно в тези райони, поради което търсенето покачва цените.
 

Малки и големи магазини в София

Изграждането на голям брой големи търговски центрове през последните години безспорно промени пазара в този сегмент на имотите. Това даде възможност на повече търговци да разположат бизнеса си в различни точки на столицата. Стана трудно на по-малките магазини да се подсигуряват с необходимия оборот така, че да могат да съществуват.
 

Малък квартален магазин в София

В кварталите, особено където новото строителство е активно, зоните около него се заселват с все повече хора. Факт е, че нагласите се променят и част от домакинствата пазаруват веднъж седмично, в голям супермаркет, но наличието на магазините със стоки от първа необходимост безспорно са удобство. Партерите на новопостроените кооперации обикновено са предвидени именно с тази цел – изграждането на квартален магазин.
 

Централно разположени магазини София

Намирането на търговска площ в централните за града райони е изключително трудно. Новото строителство там е затруднено и нови търговски обекти почти няма. Разчита се на освобождаването на функциониращ вече магазин, което определено се случва рядко. Отново партерите са пространствата, в които се намират подобни площи. Изискванията са да са с голяма витрина, в пешеходна зона. Цените надвишават 2 000 евро/кв.м., абсолютно показателно за високия към тях интерес.
 
Разнообразие от оферти за магазини в София ще откриете на: www.domaza.bg/магазини_в_софия/
 
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 27

Цена
от 67 416 лв.
до 161 258 лв.

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 146 294 лв.
до 333 659 лв.

Цена
от 83 818 лв.
Град: Равда

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 90 229 лв.
до 352 243 лв.

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 100 438 лв.
до 108 799 лв.

Цена
от 77 027 лв.
Подобни статии от този сайт