Наеми София Лозенец – сред най-търсените в столицата

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Наеми София Лозенец – сред най-търсените в столицата

наеми софия лозенецАктивно търсене на наеми София Лозенец

Проспериращият столичен град постоянно привлича хора на различна възраст от всички райони на страната, а с членството й в ЕС, непрекъснато се увеличва и броят на чуждестранните граждани, установяващи се в българската столица. Това активизира търсенето и наемането на имоти, особено в централните столични квартали, като сред най-търсените са наеми София Лозенец. Основен фактор за предпочитанията към наемите на жилища или офиси в квартала е стратегическата му локация и комуникативност. Кварталът се намира почти в сърцето на София - непосредствено след идеалния център и НДК, в периметъра на улица „Козяк” и булевардите „Евлоги Георгиев”, „Арсеналски”, „Драган Цанков”, „Никола Вапцаров” и „Пейо Яворов”. Перфектното благоустрояване, наличието на престижни училища, детски градини, медицински центрове, офиси, магазини, ресторанти и паркови зони, както и удобните транспортни връзки с останалите софийски квартали, превръщат „Лозенец“ в едно от най-предпочитаните места за наемане на имот.

 

Наеми София Лозенец от собственик

Предвид застрояването на квартала предимно с добре поддържани ниско до средноетажни жилищни кооперации, строени до 90-те години на миналия век,  преобладаващите оферти за наеми са във вторичния сектор. Освен с посредничеството на брокерска агенция, наеми на различни по размер вторични жилищни имоти се предлагат и от собственик. Стандартната такса за посредническата услуга е 50% от размера на първия месечен наем, докато при директно наемане, в повечето случаи размерът на първия месечен наем се равнява на сумата за три поредни месеца, с цел избягване на рискове от некоректни наематели.

 

Наеми Лозенец София от строител

Въпреки недостига на свободни парцели, през последното десетилетие обликът на квартал „Лозенец“ динамично се променя със строителството на нови жилищни и офис сгради. Наемите на нови имоти в квартала са по-скъпи, но постигнатите модерни удобства за обитаване си струват по-високата цена.  Много строителни компании, освен офертите за директни продажби на нови имоти, предлагат и  оферти за наемане направо от строителя, при това с доста изгодни за наемателя условия.
 

Цени наеми Лозенец София

Цените на наемите в столичния квартал „Лозенец“ са средно 500-700 евро месечно, но варират значително в зависимост от локацията, размера и степента на обзаведеност. Най-високи са наемите на големите луксозни апартаменти близо до идеалния център. Голямо разнообразие от оферти за наеми в квартала ви предлага: www.domaza.bg/наеми_софия_лозенец/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 17

Цена
от 154 508 лв.
до 266 302 лв.

Цена
от 107 338 лв.

Цена
от 77 027 лв.

Цена
от 66 202 лв.

Цена
от 95 584 лв.
Подобни статии от този сайт