Интересът към оферти за имоти София Младост 4 е голям

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Интересът към оферти за имоти София Младост 4 е голям

имоти софия младост 4Цените на предлаганите имоти София Младост 4 се покачват плавно

Инвестицията в имоти София Младост 4 се счита за много перспективна. Това е един от най-бързо развиващи се райони на столицата. Концентрацията на луксозни офис сгради и изключително добрата транспортна инфраструктура повлияват много върху бурното обновяване на микрорайона през последните години. Мястото е предпочитано като за живеене, така и за развиване на бизнес..
 

Предлаганите имоти София Младост 4 са популярни

Младост 4 е един от най-популярните за покупка на имоти квартали в София. Интересът към жилищните имоти и концентрацията на офиси увеличава населението, а то се нуждае от повече удобства. Нови магазини и центрове за услуги осигуряват комфорта им. Има и много заведения за бързо хранене, кафенета и ресторанти. Не липсва и зеленина, междублоковите пространства са поддържани и облагородени, което е причина млади семейства да желаят да заживеят тук.
 

Покупка на жилищен имот в Младост 4 София

Предлагането на жилища не винаги успява да отговори на нуждите на купувачите. Въпреки, че новото строителство е засилено, на моменти пазарът се задъхва от необходимостта за повече двустайни апартаменти. Но в същото време има много добри варианти за сделка „на зелено” вариант, предпочитан все повече през последните години. Цените на квадратен метър са около 1 000 евро. Вариантите за евтин апартамент са да се търси на вторичен пазар, в панелен жилищен блок.
 

Търговски имоти Младост 4 София

На партерен етаж в новопостроените кооперации е най-вероятно да се намери добра площ, подходяща за изграждане на търговски комплекс. Цените при продажба са между 800-900 евро/кв.м. Разбира се, предпочитани са тези, които имат витрина към пешеходна зона. Към големите квадратури проявяват фирми, желаещи да изградят заведение за хранене. Офис площи в построените вече бизнес центрове се купуват трудно, те са разпродадени и вариантът е единствено вторична покупка. Бизнес сгради, които се строят в момента, разпродават площите си „на зелено”.
 
Всичко най-актуално за пазара на имоти в София ще намерите на: www.domaza.bg/имоти_младост_4/
ТОП Имоти

Цена
от 107 338 лв.
Град: Равда

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 90 229 лв.
до 352 243 лв.

Цена
от 99 284 лв.

Свободни апартаменти: 27

Цена
от 67 416 лв.
до 161 258 лв.

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 88 809 лв.
до 343 251 лв.

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 69 147 лв.
до 190 630 лв.
Подобни статии от този сайт