Повече интерес към предлаганите имоти Връбница

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Повече интерес към предлаганите имоти Връбница

Имоти ВръбницаПродажбите на имоти Връбница се увеличават

Старите столичани знаят, че преди на тази територия са се намирали Надежда 5 и Надежда 6. Връбница 1 и 2 са новите имена на зоните, намиращи се в северната част на града. До не отдавна пазарът на имоти разчиташе предимно на по-ниски цени и на изобилие от панел. Но както навсякъде, така и тук, нещата се променят. Районът е с потенциал, който започна да разкрива може би още с обявяването на плановете за изграждане на метростанции на негова територия. С въвеждането им в експлоатация, промените започнаха да стават факт. Новото строителство промени облика на жилищния комплекс, отдалечеността от центъра вече не е проблем и много хора започнаха да се интересуват от офертите, предлагащи за продан  имоти Връбница – за покупката на жилище и площ за развиване бизнес.
 

Какви имоти Връбница се търсят по-често

На повече внимание се радват жилищата, особено тези, които се намират в близост до една от двете метростанции – „Бели Дунав“ или „Ломско шосе“. Сред тях на почит е новото строителство. За радост на бъдещите новодомци, има сред какво да избират. Наскоро завършени кооперации или строящи се все още такива предлагат жилищни площи на съвсем прилични цени. Смята се, че Връбница е кварталът, в който новото строителство е най-изгодното в столицата.
 

В какъв имот Връбница ще заживеете

Покупката на апартамент тук носи и други позитиви, вероятно първата от тях е, че цените на имотите тепърва ще достигат своя пик. В момента квадратният метър жилищна площ се продава  за средно 880 евро/кв.м., като, както споменахме, има варианти за по-ниска стойност при сделка - директно от инвеститор, „на зелено“. Най-често се купуват двустайни и тристайни апартаменти.
 

Бизнес имот във Връбница

Пазарът на офиси не е силен, повече е интереса към площите, подходящи за развиване на търговска дейност – магазини или заведения. Те се намират по-често на партерните етажи в старите или нови блокове, самостоятелни постройки рядко се продават.
 
Ако се интересувате от покупката имот в София, винаги разчитайте на разнообразното предлагане на: www.domaza.bg/имоти_връбница/
 
ТОП Имоти

Цена
от 99 284 лв.

Цена
от 206 220 лв.
до 226 752 лв.

Свободни апартаменти: 120

Цена
от 131 183 лв.
до 730 286 лв.
Град: Равда

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 90 229 лв.
до 352 243 лв.
Подобни статии от този сайт