Атрактивни оферти за продажби на имоти Бяла Русенско

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Атрактивни оферти за продажби на имоти Бяла Русенско

имоти бяла русенскоС какво привличат продажбите на имоти Бяла Русенско?

Атрактивността на продажбите на имоти Бяла Русенско се дължи на по-изгодните им цени, спрямо цените на имотите в областния център Русе и на географското положение на Бяла, имащо важно значение за националната транспортно-съобщителна инфраструктура. През територията на община Бяла, разположена край бреговете на река Янтра в централната част на Дунавската равнина, преминават републиканските пътища за София и Свиленград, железопътната линия Русе-София, магистрални кабели, в т.ч. оптични, на международни комуникационни трасета. Общинският център Бяла е вторият по големина град в Русенска област, има добро благоустрояване и развита инфраструктура, осигуряващи условия за спокойно живеене. Клиентският интерес към продажбите на имоти в общината е провокиран и от удобното разстояние и връзка с по-големите български градове: София - на 250 км югозападно, Варна - на 200 км югоизточно, Русе - на 50 км североизточно и Велико Търново – на 55 км южно от Бяла.
 

Разнообразни оферти за продажби на имоти Бяла Русенско

Пазарът предлага разнообразни оферти за продажби на различни по вид и тип строителство имоти в Бяла и останалите 10 населени места на общината. Клиентите могат да избират между различни по размер промишлени и складови площи, парцели в регулация или със статут на земеделски земи, нови и вторични жилищни имоти – къщи и вили с дворове, етажи от къщи, апартаменти. Предвид по-малкия дял ново жилищно строителство, в града преобладават офертите за продажба на вторични тухлени къщи, панелни и ЕПК блокове. Освен чрез брокерска агенция, гарантираща подходящ избор и сигурна сделка, изгодни имоти в региона се продават и направо от собственик, но изискват проверка относно липсата на юридически или финансови тежести.
 

Предпочитани локации за покупка на имоти Бяла област Русе

Към покупки на изгодни жилищни имоти в района на Бяла се ориентират хора от различни възрасти, търсещи повече тишина и спокойствие. Най-предпочитани са имотите в населените места до 10 км от Бяла, с удобна пътна комуникация и изградена инфраструктура. Заобиколеното от гори и язовири село Лом Черковна е предпочитано като място за лов и риболов, а село Копривец – заради близкия мамастир, пазещ християнските ценности.
 

Цена имот в Бяла Русенско

Цените на имотите на територията на община Бяла са в широк диапазон от 80-100 до над 450 евро на кв.м, в зависимост от локацията, вида и състоянието, размера на площта. Изгодни оферти за имоти в града и околностите предлага: www.domaza.bg/недвижими_имоти_бяла_русенско/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 27

Цена
от 67 416 лв.
до 161 258 лв.

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 146 294 лв.
до 333 659 лв.

Свободни апартаменти: 2

Цена
от 85 474 лв.
до 240 923 лв.

Цена
от 42 512 лв.

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 162 926 лв.
до 597 569 лв.
Град: София

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 19 558 лв.
до 447 878 лв.
Подобни статии от този сайт