Луксът в жилищен комплекс планина Витоша е търсен

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Луксът в жилищен комплекс планина Витоша е търсен

жилищен комплекс планина витошаВариантите за имот в жилищен комплекс планина Витоша

Пазарът на имоти в столицата продължава да е активен. Анализатори отбелязват, че една от характеристиките, с които ще бъде белязана тази година, че над 80% от сделките в сегмента са с имоти ново строителство или такива които все още сана етап строеж. А в сравнение с края на миналата година, покупките на луксозни имоти в етап на изграждане са нараснали с 40%. Южните покрайнини на града продължават да печелят вниманието, подножието на Витоша е атрактивна и желана за живеене локация. Луксът често се разполага в комплекси от затворен тип. Да се закупи апартамент в жилищен комплекс планина Витоша понякога не е лесно, търсенето изпреварва предлагането, но определено строителните предприемачи се стремят да запълнят нишата ида изкарат на пазара достатъчно нови и качествени варианти за покупка.
 

Търсените атестации за жилищен комплекс планина Витоша

Който е решил да заживее в някой от районите в полите на красивата планина знае, че отдалечеността от централната градска част е чудесно компенсирана с добра транспортна инфраструктура. Всъщност, купувачите, насочили погледа си натам, търсят да са в страни от натоварването и замърсяването, характерни за всеки голям град. Искат да си подсигурят екологична среда за живот, сред зеленина, свеж въздух и спокойствие. Планината ги дарява с това.
 

Просторните жилищни комплекси планина Витоша

Но променяйки характеристиките на мястото, където ще заживеят, те обръщат внимание и на други фактори. Когато купуват жилище в комплекс предпочитат той да се разполага сред просторен, добре озеленен двор, с обособени кътове. В южните квартали, за разлика от някои по-централно разположени за столицата квартали, това не е трудно да се случи. Подходящите за застрояване терени позволяват разгръщането на по-мащабни планове.
 

Харесваните райони за жилищен комплекс в планина Витоша

Горна Баня, Карпузица, Княжево, Бояна, Драгалевци, Симеоново – са бивши вилни зони, но отдавна превърнали се в престижни за живеене места. Цените на жилищата надвишават 1 000 евро/кв.м., луксът тук по-скоро преобладава, отколкото да е изключение. Внимание се обръща и на градските квартали Павлово, Овча Купел, Манастирски Ливади, Кръстова Вада, Витоша, Малинова Долина, Младост 4, но трябва да се отбележи, че там вариантите за нов дом в затворен комплекс са малко по-ограничени.  
 
Следете най-добрите оферти за апартаменти, намиращи се в жилищен комплекс до планината Витоша на: www.domaza.bg/жилищен_комплекс_планина_витоша/
ТОП Имоти

Цена
от 99 980 лв.

Цена
от 66 202 лв.

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 126 517 лв.
до 312 693 лв.

Цена
от 121 907 лв.

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 146 294 лв.
до 333 659 лв.

Свободни апартаменти: 97

Цена
от 44 983 лв.
до 383 337 лв.
Подобни статии от този сайт