Купувачи се интересуват от жилище в жилищен комплекс Младост 1

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Купувачи се интересуват от жилище в жилищен комплекс Младост 1

жилищен комплекс младост 1Харесват се имотите, намиращи се в жилищен комплекс Младост 1

Бързото развитие на този микрорайон дава отражение и на пазара на имоти, намиращи се на негова територия. Търсенето на жилища е активно, хората оценяват потенциала и удобствата, отличните транспортни комуникации и добрата среда за живот. Наред с масовите апартаменти, търсят се и такива, които са от по-висок клас, а те обикновено се свързват със затворен комплекс. Интересът към покупката на апартамент в затворен жилищен комплекс Младост 1 поставя на инвеститорите предизвикателството да успеят да откликнат на нуждите. Това не е лесно предвид факта, че свободни терени, подходящи за целта, се намират все по-трудно. Но именно сега е момента ако сте решили да заживеете в подочен имот в харесвания район, да побързате с покупката. С времето ще ви бъде все по-трудно.
 

Предимството да закупите имот в затворен жилищен комплекс Младост 1

Вероятно е редно първо да се спомене обстановката в Младост. Признат е за квартала, в който като че ли добрите промени са най-видими. Концентрацията на офиси безспорно допринесе за това, но от огромно значение е и поведението на строителните кооперации. Новото строителство прави Младост 1 прекрасно, модерно място да живеене. Комуникациите са отлични. Дължат се на близостта до бул. Цариградско шосе и наличието на богато представен градски транспорт, включително и метро.
 

Има ли достатъчно избор сред наличните жилищни комплекси Младост 1

По-скоро, офертите не са много. Ето защо ако попаднете на имот, който покрива критериите ви, не изчаквайте дълго във вземане на решение, а пристъпете към действие.  Цената, която можете да очаквате, е малко на 1 200 евро/кв.м.
 

Търсените имоти в жилищен комплекс в Младост 1

Тристайните, следвани от двустайните апартаменти се радват на най-висок интерес. По-малки се търсят съвсем рядко, тъй като те са повече подходящи за инвестиция, отколкото за живеене. Добро решение е да следите плановете на строителните компании и да се насочите към покупка „на зелено“, ако има възможност за това.
 
Следете най-добрите оферти за продажба на апартаменти в жилищен комплекс Младост 1 София на: www.domaza.bg/жилищен_комплекс_младост_1/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 27

Цена
от 67 416 лв.
до 161 258 лв.

Свободни апартаменти: 7

Цена
от 69 147 лв.
до 190 630 лв.

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Цена
от 107 338 лв.

Свободни апартаменти: 97

Цена
от 44 983 лв.
до 383 337 лв.

Цена
от 127 096 лв.
Подобни статии от този сайт