Атрактивни оферти за двустайни апартаменти Изгрев София привличат купувачи

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Атрактивни оферти за двустайни апартаменти Изгрев София привличат купувачи
 

двустайни апартаменти изгрев софияПредлаганите двустайни апартаменти Изгрев София са харесвани

Неповторимата атмосфера, удобствата и добрата инфраструктура правят офертите за двустайни апартаменти Изгрев София харесвани. В северната си и западната част на квартала граничи с Борисовата Градина, най-харесваният парк в столицата, което прави имотите там още по-атрактивни. Тук е тихо и спокойно, има много зеленина, въздухът е чист а транспортните комуникации – отлични. Наблизо е бул. „Драган Цанков”, а едноименната метростанция безспорно улеснява придвижването.
 

Какви са цените за двустайни апартаменти Изгрев София

Всички тези хубави неща, с които се описва квартал Изгрев, предполагат активен пазар на имоти и съвсем не ниски цени. Квадратният метър жилищна площ на двустайните апартаменти се търгува за средно 1 200 евро. Това определено е във високия за града ценови диапазон, но стойностите са напълно оправдани. През последните дванадесет месеца покачването не е толкова голямо, в рамките на 7%, но ще продължи и до края на годината, прогнозират анализатори в имотния бранш.
 

Лесно ли се купува двустаен апартамент Изгрев София в строеж

Строителните предприемачи определено имат висок интерес да реализират свои проекти тук, но са затруднени поради намаляващия брой подходящи за застрояване терени. Ако искате да се възползвате от сделка „на зелено” варианти, макар и не много, има. В момента се строи в близост до метростанция „Жолио Кюри”. В модерна сграда с предстоящо завършване се предлагат апартаменти за 105 000 евро. Нов строеж има и на ул. „Тинтява”. Към този тип сделки вече се пристъпва много по-смело, фирмите, които строят са утвърдени и с доказан стил на работа. Освен това при покупка директно от инвеститор можете да се възползвате от различни схеми за разсрочено изплащане на имота.
 

Евтини двустайни Изгрев София

На по-ниска цена се продават апартаменти в панелни и ЕПК блокове, цените им започват от около 80 000 евро. Това са запазени имоти, рядко се нуждаят от много средства за ремонт. Повечето от тях са санирани, което е още едно тяхно предимство.
 
Ако търсите да закупите апартамент в София, доверете се на офертите на: www.domaza.bg/двустайни_апартаменти_изгрев_софия/
ТОП Имоти

Свободни апартаменти: 12

Цена
от 146 294 лв.
до 333 659 лв.

Свободни апартаменти: 5

Цена
от 88 809 лв.
до 343 251 лв.

Свободни апартаменти: 53

Цена
от 99 746 лв.
до 340 114 лв.

Свободни апартаменти: 2

Цена
от 85 474 лв.
до 240 923 лв.

Цена
от 42 512 лв.

Цена
от 83 818 лв.
Подобни статии от този сайт