Предлагат се луксозни апартаменти в София Драгалевци без посредник

+359 897 600 600
info@sunreal.bg
Предлагат се луксозни апартаменти в София Драгалевци без посредник

апартаменти в софия драгалевци без посредникПовече апартаменти в София Драгалевци без посредникпрез последните години

Расте роят на предлаганите за продажба апартаменти в София Драгалевци без посредник в последните години. По-голямата част от тях се отличават с лукс, в сгради с модерна, съвременна визия. Не липсват и варианти в затворени комплекси - изключително популярни напоследък. Но с какво районът привлича купувачите и защо цените на имотите там са толкова високи.
 

Цените при продажба на апартаменти в Драгалевци без посредник са високи

Кварталът е разположен в подножието на планината Витоша, кв. Симеоново и кв. Бояна. С годините се превърна в една от най-скъпите и елитни зони на столицата. Негово огромно предимство е близостта до планината, която осигурява чист въздух, много зеленина и възможност за живеене в паркова среда. Отличните панорамни гледки, съчетани с близостта до основната част на града го правят атрактивен за живеене. До центъра са само 7 километра, а пътуването до там е лесно благодарение на намиращият на север Околовръстен път. Застрояването е предимно с луксозни къщи с просторни, отлично поддържани дворове. Новото строителство е насочено основно към комплекси от къщи с контролиран достъп, но и има малки, кокетни кооперации, жилищата в които са от клас „лукс“.
 

Цените при покупка на апартамент в София Драгалевци са високи

Цените на имотите в Драгалевци поддържат едни от най-високите в града нива. Покупката на маломерно жилище е трудна, такива рядко присъстват в обявите за продажба. Не така стоят нещата с просторните апартаменти - тристайни, четиристайни и многостайни, те предоставят много повече алтернативи при избор, мезонети също не липсват. Голяма квадратура, дизайнерското обзавеждане, просторни тераси и уникалните гледки могат да вдигнат стойността им над 600 000 евро.
 

Предлагане на апартамент в Драгалевци без посредник в затворени комплекси

Комплексите с контролиран достъп са високо ценени от хората, които са с добри финансови възможности и се стремят да си осигурят лукс. В Драгалевци могат да намерят отлични възможности в това отношение. Има добри варианти за покупка директно от строител и „на зелено“, което безспорно е привлекателно за бъдещите новодомци предвид предимствата, които този тип сделка предоставя.
 
Повече информация за предлаганите луксозни имоти в София ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_драгалевци_без_посредник/
ТОП Имоти

Цена
от 42 512 лв.

Свободни апартаменти: 120

Цена
от 131 183 лв.
до 730 286 лв.

Цена
от 83 818 лв.

Свободни апартаменти: 8

Цена
от 126 517 лв.
до 312 693 лв.

Цена
от 55 429 лв.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт